Segueix aquestes passes a la teva aplicació CTAIMACAE per activar les notificacions i avisos de dates de caducitat de la documentació als destinataris que necessitis.

Afegeix tants destinataris d'avisos com necessitis accedint al mòdul de Coordinació, a l'apartat Gestió de dades -> Destinataris d'avisos.

Fes clic a la icona "+" que trobaràs a la dreta de la pantalla. Es desplegarà un format amb el qual podràs introduir l'adreça de correu electrònic que desitgis que arribin els avisos.

Després, hauràs de seleccionar els documents els quals vols que rebin els avisos de caducitat, fent clic a la icona d'edició que es troba a l'esquerra del correu electrònic introduit.

Consulta tots els articles d'ajuda a la nostra base de coneixement.