Si l'autònom és el soci, gerent o propietari de l'empresa, hauràs d'indicar-ho a la plataforma quan afegeixis el lloc de treball.

Per fer-ho, accedeix al mòdul de Coordinació, a la finestra Gestió de dades >> Treballadors i fer clic a la icona en forma de llapis  que trobaràs davant del nom del treballador.

S'obrirà el menú d'edició de la fitxa amb les dades del treballador. A l'opció Lloc hauràs d'indicar si es tracta d'un soci, gerent o propietari. Així mateix, hauràs de seleccionar en Tipus de treballador >> Treballador autònom o Treballador autònom dependent.

Si no és el cas, l'autònom s'haurà de crear com empresa independent subcontractada.

Per crear-lo com empresa subcontractada, hauràs de comprovar, en primer lloc, si disposes de permisos per fer-ho. Podràs visualitzar-ho accedint al mòdul Coordinació, finestra informació del client >> Contractes.

I verificar que disposes de la icona en forma d'organigrama  habilitat de color lila.

Un cop accedeixis a través de l'organigrama, visualitzaràs una icona en forma de signe "+" davant de l'empresa contractista, on podràs omplir les dades sol·licitades per crear l'empresa subcontractista.

En cas contrari, si l'organigrama està inhabilitat (de color gris), hauràs de sol·licitar al teu client que estableixi la subcontractació que necessites, connectant amb el gestor del contracte assignat a la finestra Informació del client >> contractes.

Fent clic al botó d'informació per accedir a les dades del teu gestor de contracte.

Consulta tots els articles d'ajuda a la nostra base de coneixement.