Si no s'imprimeixen les etiquetes identificatives o surt una pàgina en blanc, pot ser degut a diverses situacions.

T'indiquem els passos per descarregar-te correctament una etiqueta identificativa:

1. Hauràs d'escriure el NIF del treballador i seleccionar el centre
  2. Assegurat que l'opció "imprimir ambdós tipus" està marcada i fes clic a la carpeta del treballador.
  3. Fes clic a "Impr. Etiq. Centres Seleccionats"

Recorda que la carpeta ha d'estar en verd perquè els treballadors puguin accedir a les instal·lacions del client.

Si quan l'has descarregat seguint aquestes passes no visualitzes l'arxiu al teu ordinador si us plau revisa que no tinguis les finestres emergents bloquejades.

• Revisa que estiguis utilitzant Google Chrome
  • Accedeix a la configuració del teu navegador a través dels tres puntets que apareixen al teu navegador de baix de les icones de tancar i minimitzar.
  • Fes clic a configuració >> Privadesa i seguretat >> Configuració del lloc web
  • Accedeix a finestres emergents i activa les finestres fent clic a la icona que visualitzaràs a la dreta.

Si fent aquests passos no ho soluciones, et recomanem que contactis a través del nostre xat d'ajuda (a baix a la dreta) per estudiar el teu cas de forma personalitzada.