Benvingut/da a CTAIMA!

Si estàs llegint això, és perquè un client pel qual treballes t'ha donat d'alta a la plataforma CAE de CTAIMA, però no has pogut accedir encara.

No et preocupis, perquè llegint aquest article podràs accedir a la plataforma i conèixer tots els passos de primera mà.

Comencem!

Primer hauràs d'accedir al login de CTAIMA i fer clic en "Crear compte"

Omple totes les dades que et demanin per crear una nova compte en CTAIMA i fes clic a següent:

Des d'aquesta pantalla, donaràs el primer pas per crear el teu compte. Recorda que hauràs d'introduir el mateix correu electrònic que vas proporcionar al teu client titular per donar-te d'alta en CTAIMACAE.

Per una altra part, comprova que la contrasenya té més de 10 caràcters i inclou majúscules, minúscules, números i caràcters especials (@,?,*)

Després hauràs d'introduir la teva data de naixement. Aquesta dada és per verificar que ets major d'edat.

En clicar a "SEGÜENT", hauràs d'acceptar la política de privacitat. Per això hauràs de desplegar el menú:

I acceptar les condicions. Recorda fer clic en "CREAR COMPTE":

Per últim, queda confirmar el correu electrònic que hauràs rebut a la teva safata d'entrada. Un cop ho hagis fet, ja tindràs el teu compte creat i tindràs accés a CTAIMA!

Recorda que, en tots els casos, t'hauràs de donar d'alta des del correu electrònic que el teu client ha emprat. Si vols canviar-lo, podràs fer-ho contactant amb nosaltres.

Consulta tots els articles d'ajuda en la base de coneixement.