Aquesta acció serà, quasi amb tota seguretat, la que més faràs quan empris CTAIMACAE. Per cada treballador, vehicle o maquinària adjuntaràs els documents que et demanin.

Adjuntar documentació a CTAIMACAE és molt senzill. Es gestiona des de l'apartat Gestió documental dins del menú de coordinació. Recorda que si no apareix res, hauràs de llegir els documents d'informació primer.

Pots pujar documentació des de diferents pantalles, dependrà de si adjuntes la documentació per primer cop o si renoves la documentació caducada.

Aquestes són les dues pantalles:

• Documents d'empresa: són tots els documents de la teva empresa que el teu client et demana. Són documents que afecten a tota l'empresa i hauràs de pujar els que consideris crítics.
  • Documents de Treballador, vehicle o maquinària: són documents que afecten cada un dels recursos donats d'alta a la plataforma. Recorda que s'ha de crear primer els treballadors, vehicles o maquinària.

IMPORTANT: Recorda que, si no et surten els documents sol·licitats als teus treballadors, vehicles o maquinària, és perquè no estan vinculats a cap contracte.

Fes clic a la carpeta per veure el llistat amb tota la documentació que se sol·licita:

Podràs adjuntar la documentació sol·licitada a través de la icona del núvol amb la fletxa:

A partir d'aquest moment, accediràs a la pantalla de pujada de documentació, on podràs introduir la data d'expedició i la caducitat (si procedeix) i pujar el document.

Tingues en compte que al costat esquerre de la pantalla apareixerà, a més a més de les dades de la teva companyia,a la descripció del document i el criteri de validació aplicable al document en qüestió.

Consulta tots els articles d'ajuda a la base de coneixement.