Si et surt aquest missatge a la plataforma, és perquè el treballador estava donat d'alta amb anterioritat a la teva empresa a la plataforma CTAIMA.

El treballador es troba en inactiu, però pots recuperar la documentació que es va pujar.

Per localitzar als treballadors, hauràs d'entrar al mòdul de COORDINACIÓ, finestra Gestió de dades -> Treballadors.

S'obrirà un menú en el qual hauràs de fer clic a Cerca Avançada.

A través del botó cerca avançada, selecciona "TOTS"

Quan visualitzis al treballador, edita les dades amb la icona del llapis .  Al final del formulari, podràs modificar el camp ACTIU a Sí.