Perquè no tinguis cap sorpresa quan els teus treballadors arribin a les instal·lacions del teu client, és important que revisis sempre l'estat dels teus treballadors abans de realitzar el trasllat.

Pots fer-ho de la manera més senzilla a través del mòdul Coordinació, finestra Accés clients -> Accés instal·lacions.

En aquest apartat, consulta l'estat dels teus treballadors realitzant primer una cerca través del CIF de l'empresa, el NIF del treballador o altres filtres que trobaràs.

Si el client té més d'un centre de treball, hauràs de fer clic a cerca avançada i seleccionar el centre al qual accedeixen els teus treballadors.

• Accés confirmat. Veuràs una carpeta verda
  • Accés no confirmat. Veuràs una carpeta vermella.

Si la carpeta està vermella, quan l'obris podràs consultar que documents impedeixen l'accés del treballador i comprovar si aquests documents estan pendents d'adjuntar, pendents de revisar o en estat invalidat o caducat

Consulta tots els articles d'ajuda a la nostra base de coneixement.