Si elimines les empreses, no podràs accedir a la informació dels treballadors ni la documentació adjuntada. Tota la documentació associada a aquesta empresa, s'eliminarà.

Com pots veure a les notes, és possible eliminar empreses a CTAIMA, però aquest pas no és recomanable. Atès que tota la informació associada a l'empresa que s'elimina no serà recuperable. Fes aquesta acció només si estàs molt segur que no necessitaràs treballar més amb aquesta empresa.

Per eliminar una empresa, primer hauràs de comprovar que no existeix un contracte actiu amb ella. Per revisar-ho, hauràs d'accedir a Gestió d'empreses --> Contractes, fent clic a "cerca avançada" i seleccionant TOTS. D'aquesta manera trobaràs tots els contractes que puguin estar associats a l'empresa, actius i inactius.

Busca l'empresa que vols eliminar amb els filtres que disposes, nom d'empresa, CIF, etc

Si no trobes cap contracte, podràs passar al següent pas. Si tens un contracte (o varis) actius, hauràs d'eliminar-los fent clic a la icona de la paperera.

Un cop l'empresa ja no tingui cap contracte actiu, el següent pas és inactivar l'empresa.

Busca l'empresa des de Gestió d'empreses --> Empreses. Fent clic a la icona del llapis per editar l'empresa.

A la fitxa d'empresa sortirà un camp que és "Activa". Si marques el camp NO hi acceptes, l'empresa ja no estarà visible.

Ara arriba el moment d'eliminar-la, per fer-ho, hauràs de tornar al menú Gestió d'empreses --> Empreses i buscar les empreses inactives a través del buscador avançat.