És possible que et trobis a la situació que vols donar accés als treballadors que no tinguin la documentació correcta. Aquesta situació no és desitjable, però és necessària perquè poden existir circumstàncies alienes que no permeten actualitzar o validar la documentació a temps.

Per això, a CTAIMA existeixen el que diem Autoritzacions temporals de treballadors

Una autorització temporal és com el seu nom indica, una modificació als permisos d'accés a les instal·lacions per un temps concret. Aquesta acció pot ser realitzada per tots els usuaris que tinguin permís. Si no el tens, consulta amb el teu administrador.

Per autoritzar a una empresa accedeixi a les teves instal·lacions sense la documentació correcta, hauràs de fer-ho a través del mòdul de Coordinació -> Autoritzacions -> Provisionals -> Treballadors.

Un cop accedeixes aquest apartat, hauràs de buscar el treballador al qual vols donar-li permisos especials. Pots realitzar la cerca des de diversos filtres, seleccionables des del menú superior:

Quan hagis localitzat el treballador, veuràs si té accés o no. Si no el té, podràs crear-li la llicència temporal a través de la icona + que hi ha abans del nom del mateix treballador.

A partir d'aquí, només hauràs d'omplir la informació sol·licitada: Data d'inici, data final, motiu, autoritzats i nivell jeràrquic pel qual ofereixes l'autorització.

Els treballadors amb accés Temporal apareixen amb la carpeta en color taronja en el control d'accessos.

Tinguis en compte que si poses Autoritzats NO, estaràs prohibit l'accés al treballador, encara que tingui tota la documentació correcta.