Per imprimir les etiquetes identificatives dels treballadors dirigeix-te a:

Control d'Accessos à Etiquetes Identificatives à Treballadors

Un cop hagis accedit, empra els filtres de cerca que la plataforma et proporciona per poder localitzar el treballador de l'etiqueta que vols imprimir:

Un  cop localitzat al treballador o treballadors desitjats, per imprimir l'etiqueta hauràs de fer clic a la casella que visualitzaràs davant de la carpeta, selecciona els centres als quals el treballador accedirà i escull l'opció "imprimir ambdós tipus". Per últim, fes clic en el botó Impr. Etiq. Centres seleccionats.

És molt important que seleccionis el centre de treball abans d'imprimir les etiquetes. Si no ho selecciones, es descarregarà l'arxiu en blanc.

En cas que existeixen diversos treballadors seleccionats per tu només vols que s'imprimeixi unes etiquetes concretes, hauràs de seleccionar la posició que vulguis de l'etiqueta i d'aquesta forma, evitaràs consum innecessari de paper.

Observaràs que es genera un arxiu PDF com les etiquetes del treballador o treballadors.

Si no es descarrega l'arxiu PDF o apareix en blanc, assegura't del fet que les finestres emergents no estiguin bloquejades a la configuració o als ajustos del navegador.

Et recomanem que empris els navegadors Google Chrome o Mozilla Firefox amb les seves versions recents, ja que els altres navegadors poden presentar incompatibilitats amb la plataforma.