Per conèixer més sobre el multiusuari que et permet pujar documentació al mateix temps que un altre usuari registrat, hauràs d'accedir a la tenda en línia, dirigir-te a la finestra "CONTRATISTA, PYMES Y AUTÓNOMOS" y fer clic a l'opció "Licencia usuario adicional CTAIMACAE".

Podràs adquirir una de les dues modalitats de llicència addicional disponibles.

Un cop facis la compra, l'equip de Customer Service es posarà en contacte amb tu per confirmar-te l'activació, com les instruccions per l'alta del nou usuari.

Si vols conèixer més sobre el multiusuari, pots accedir a la nostra tenda en línia.