Després de crear un nou compte com a contractista a CTAIMACAE, podràs accedir a la plataforma amb el teu usuari i contrasenya registrats. Per això hauràs d'accedir a www.ctaimacae.com i fer clic a la icona "Accede" localitzada a la cantonada superior dreta de la pàgina web.

També pots accedir a la plataforma CAE a través de la pàgina web www.ctaima.com amb el botó "Iniciar sessió" localitzat a la cantonada superior dreta.

En fer clic seràs redirigit a una finestra on hauràs d'introduir les teves dades d'usuari i la teva contrasenya.

Un cop accedeixis a la pàgina My account hauràs de fer clic a CAE

Tornaràs a introduir el teu correu electrònic.

Un cop dins de la plataforma hauràs de veure el menú amb els diferents mòduls i començar a pujar documents. Fes clic a COORDINACIÓ

Consulta tots els articles d'ajuda a la nostra base de coneixement.