Des de l'empresa titular podem crear aquells usuaris interns que necessiten accedir a la plataforma. Per donar d'alta un nou usuari intern hauràs de dirigir-te:

Configuració à Gestió d'Usuaris' à Usuaris à Icona

Hauràs de complimentar les dades marcades amb un *

Selecciona el desplegable Departament/Àrea

Selecciona el desplegable Perfil

Si necessites crear més d'un usuari intern, podràs emprar l'opció d'importar treballadors interns des d'un arxiu EXCEL seleccionant la icona .

Quan hagis fet clic a la icona, disposaràs d'una plantilla EXCEL per poder complimentar els usuaris que desitgis crear a la plataforma.