Per visualitzar si un recús pot accedir a les teves instal·lacions pots dirigir-te a:

Control d'Accessos à Treballadors - Vehicles - Equips de treballs

Per si et resulta més còmode, pots filtrar per nom d'empresa, CIF, dades del recurs en qüestió, etc. O seleccionar l'opció "Buscar" tots per visualitzar tots els recursos.

Així mateix, pots filtrar per societat i per centre.

Si la carpeta d'un recurs està vermella significa que el recurs no pot accedir a les teves instal·lacions. Pots visualitzar el motiu fent clic a la carpeta vermella. Veuràs que visualitzaràs els documents pels quals els recursos no poden accedir a les instal·lacions.

Si la carpeta del recurs està de color verd , significa que el recurs pot accedir amb normalitat a les instal·lacions.

*Els recursos amb autorització temporal es visualitzaran amb una carpeta de color taronja.