El primer pas al treballar amb CTAIMACAE és assignar riscos al contracte que el teu client t'ha creat a l'aplicació.

Per accedir aquest menú, haureu d'entrar al mòdul de Coordinació des de l'apartat Informació del client -> Contractes i establir els riscos de cada contracte a través de la icona.

Veuràs que, si no ho has fet mai, la icona et sortirà de color negre.

Aquí visualitzaràs tots els riscos que ha establert amb el teu client juntament amb una descripció d'aquests. Hauràs d'indicar aquells aplicables a la teva activitat i polsar ACEPTAR perquè es guardin les teves dades.

Un cop assignats els riscos, el següent pas dintre de l'aplicació serà llegir els documents de informació.

Consulta tots els articles d'ajuda a la base de coneixement.